mandag 9. januar 2012

Grunge-bilde inspired by Finnabair
Jeg var så heldig å få være med på kurs hos Finnabair i høst. Hun er en stor inspirasjon, og lager så masse flott. Men jeg kan lett innrømme, at dette er vel noe jeg ikke behersker like bra som Finn....Men litt gøy er det nå å prøve seg alikevel.

Her har jeg dekorert baksiden av en canvas-ramme. Har brukt blonder, og dusty-attic chipboard som bakgrunn. Pyntet med knapper,blomster,trådsneller,lyspære,penger og div annet småstæsj. Hovedproduktet i midten er en pudderkost fra sminkeskuffen min. Og der fannt jeg også en liten kajal, og parfymeprøve som passet inn.

Malte rammen med svart og hvit gesso, får jeg sprøyet med litt glimmermist. Brukte litt washi-tape for å skape litt struktur på rammen. Klinte litt rundt med gesso og multimedium på pynten. Før jeg spøyet løs med masser av glimmermist i rosa,lilla og brunfarger. Samt en dæsj med litt grønt.. Tilslutt malte jeg med InkaGold gull, litt rundt forbi.

Blir med på utfordringen hos

-Vintage Udfordringen: #34 Altered art projekt

3 kommentarer:

 1. Rålekkert !
  Takk for at du er med på candyen min - lykke til !
  :-) Nina

  SvarSlett
 2. Åh herlighet! For en utrolig flott bidrag dette var!
  Spennende stil, jeg må nok inn å ta en titt på 'Finnabair' jeg også :O))

  Takk for at du deltar hos Vintage utfordringen denne gangen.

  Hilsen Nina DT.

  SvarSlett
 3. SKikkelig stilig ramme du har laget til! Herlige farger, skikkelig jente-prinsesse-følelse over den. Stilige detlajer. Elsker de chip-board figurene du har tatt med! Tusen takk for deltagelsen din i Vintage Udfordringen.

  Hilsen Henrikke, DT Vintage Udfordringen

  SvarSlett