mandag 8. april 2013

Vintage bokside



En ny side i den flotte journal-boken jeg fikk til jul. Denne gangen har jeg griset masse med te, og laget splæsjer med te-poser. Bildet er av min bestemor og pappa.

Det ble en skikkelig vintage side, med all den pyntet jeg elsker og forbinder med vintage. Har laget en lag på lag med papirpose,boksider,blonder og kakeservietter. Chipboard fra Scrapinec og DustyAttic. Brukt masse gamle billetter,knapper og frimerker. Stemplet rundt på siden med stempler fra Prima.



Blir med på utfordringer hos

Live and Love Crafts #10: Bingo -Horizontal; Lace,Doily,Metal

Kreative Verden #1: Alt er lov

Papirdokkene #46: Alt er lov

4 kommentarer:

  1. Hvor er det en skøn side du har lavet i denne gamle bog, den er så spændene og fuld af overraskelser (jeg er vild med den) billede farver og pynt passer så fint sammen. knus morkaren.

    SvarSlett
  2. Hej Anne Gro,
    Hoppas allt ar bra med dig. Ah detta var ju helt fantastiskt! Sa manga fina detaljer, sammansatta till en helt underbar enhet. Vintage blir inte battre an sa har! Tack sa hemskt mycket for att du lankade upp till LLC:s april utmaning, det har inspirerande projektet hade jag inte velat missa! Kram, Sandra

    SvarSlett
  3. Kjempe flott bokside! Takk for at du deler det med oss på Kreative Verden utfordringsblogg, første Utfordring :)

    SvarSlett
  4. What an absolutely beautiful page... it's astonishingly lovely! I saw it over at LLC - congratulations on your lucky win!! But this really deserves it...
    Alison x

    SvarSlett