onsdag 7. oktober 2015

Dåpskort - GD hos Kreativ Scrapping

Med stor glede og aldri så lite stolthet, er jeg denne måneden Gjestedesigner for Kreativ Scrapping. Utrolig gøy å få forespørsel, og måtte selvfølgelig takke ja.

Utfordringen denne måneden på bloggen til Kreativ Scrapping er "Lag på lag", og jeg mistenker at det har sine grunner at jeg fikk tilbud om denne måneden. Jeg elsker masse lag på lag, og synes det er pynt i seg selv. Jeg får brukt masse resteark, og trenger ikke så mye stæsj i tillegg.

Jeg har laget et dåpskort med fantastiske "Vintage Baby" fra Maja Design. Utrolig flotte vintageark i nydelige farger, perfekte til dåp og baby.


Har brukt framsiden og baksiden på 2 ulike ark lag på lag, med div blonder og bølgepapp. Alle paneler har jeg sydd sømkanter med symaskin. Pyntet med "Cottage Roses" fra Wild Orchid Crafts, og litt knapper. Den søte vimpeldisen "Heat Banner" fra La-LaLand Crafts synes jeg er så flott til baby-kort.De smale tekststripene har jeg skrevet selv på data, skrevet ut og klippet opp. Er veldig glad i poststempler, så dette er en gjennganger på mine kort. Og gledelig nok, har Kort & Godt mange ulike stempelplater med poststempler. Og du finner flere av de i nettbutikken.Et flott kort synes jeg skal ha like flott innside, og ikke minst bakside. Baksiden bygger jeg gjerne opp som framsiden, men i en enklere utgave. Pyntet med et koselig lite dikt fra stempelplaten "Liten engel" fra Kort & Godt.


Håper Dere har blitt inspirert til å prøve Dere på lag på lag, og denne månedens utfordring. Til slutt en stor Takk til Kreativ Scrapping, for at jeg fikk være Gjestedesigner for oktober :)
4 kommentarer:

 1. Et utrolig flott og delikat kort du har laget, i duse fine farger:)
  Forstår godt at du ble valgt som GD, denne gang.
  Du er jo bare rå på det med, lag på lag:)
  Like gøy å se hver gang du legger ut noe.
  Ønsker deg en fin onsdag:)
  Clemzy Karin D

  SvarSlett
 2. Nydelig kort, delikate farger og herlige detaljer :-) Gratulerer med GD forespørsel! Vel fortjent :-) Klem

  SvarSlett
 3. Et aldeles nydelig kort :-) Liker lag på lag og fargene du har brukt. Klem...Mona

  SvarSlett