fredag 16. mai 2014

Herrekort før og nå!

Scrappelyst har en liten grublis-utfordring ute nå, som var så artig at jeg bare måtte hive meg med. Den går ut på å bruke et av mine første kort, og lage det om i stilen man har i dag.

Jeg har valgt meg ut et av mine første herrekort fra 2011 hvor jeg prøvde å få litt TimHoltz-vri over det hele. (My first card for men anno 2011)Og dette er mitt herrekort anno 2014. Heldigvis er det forbedringer fra det gamle til det nye.. (New card made in 2014) 
#Grublis: gammelt arbeid i dagens stil

8 kommentarer:

 1. De er super flotte begge to.

  SvarSlett
 2. For noen lekre kort. Må si jeg liker begge kortene dine veldig godt jeg da, men allikevel gøy å se hvordan stilen din nå har endret seg.

  Takk for at du deltar i Grublis-utfordringen hos oss.

  Hilsen fra Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett
 3. Jeg må si jeg er imponert over det første kortet ditt. For å si det slik, mitt første kort var ikke i nærheten av det der :P Veldig morsomt likevel, å se utviklingen du har hatt, og hvordan stilen har endret seg.

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst!

  Linda :)

  SvarSlett
 4. Må bare føye meg inn i rekken her, det første kortet var jo kjempeflott det også! Morro å se stilen din før og nå :) Sprekt med tannhjul og skruer på herrekort.
  Takk for at du deltar på scrappelyst's grublis :)
  Elin.

  SvarSlett
 5. Herlige kort begge to, men moro å se hvordan stilen har forandret seg. Mye ryddigere uttrykk det siste kortet ditt. Flotte farger og detaljer.

  Tusen takk for at du deltar i grublisen vår!!

  Hege, hos scrappelyst.

  SvarSlett
 6. Her må jeg bare si meg enig med de andre, jeg liker begge kortene dine. Skikkelig stilige, maskuline herrekort!

  Tusen takk for at du deltar i grublis-utfordringen vår!

  Katrine, Scrappelyst

  SvarSlett
 7. Morsomt å se!! Og jeg syns begge kortene var flotte!! Det er ekstra morsomt for meg å se at du bruker klippearkene jeg har laget :-) og det øverste kortet er bilde av farfaren min <3

  SvarSlett
 8. Utrulig flotte kort begge to:-)

  SvarSlett