tirsdag 7. juli 2015

Bryllupskort (DT for Kort & Godt Hobby)

Denne uken blogger jeg kort med Nyheter på Galleriet hos Kort & Godt. Det er på vei en hel rekke nye flotte stempelplater og dies. 

Siden det er sommer og høysesongen for bryllup, er mitt første kort et bryllupskort. Har tatt i bruk flotte fargerike lilla ark, med masse blomster. Et flott kort til en sommerfeiring! Istedet for vintagebilde, som jeg vanligvis bruker, har jeg brukt flotte resin-dekor av ramme og engel. Du finner masse fin resin-pynt hos Kort & Godt.

Så over til de spennende nyhetene. Først ut har jeg brukt en ny stempelplate til bryllup. Denne har jeg brukt tekster både på framsiden, og innsiden. Og det flotte hjertestempelet på baksiden er også endel av platen. Andre nyheten er en vimpel-dies. Denne har jeg brukt på vimpelen på framsiden. Den er todelt, så her har jeg brukt den bredeste som en skygge bak.

Får å se nyhetene jeg har brukt på dette kortet, kan du titte innom Kort & Godt Galleriet. Der ser du kortet mitt, sammen med bilder av de flotte nyhetene. Senere denne uken vil jeg vise dere flere kort hvor jeg har brukt Nyheter, så FØLG MED!!1 kommentar: